Bezorgen & afhalen

Afrekenen & reserveringsvoorwaarden

Wij accepteren alle reguliere en veel voorkomende betaalmethoden zoals;
Contant geld, elektronisch geld; MasterCard, VISA, Maestro en V PAY.

Op rekening of factuur is mogelijk bij Java mits hierover van te voren contact over is geweest en akkoord hierover is bevonden vanuit Java. Zonder de hierboven genoemde stappen is op rekening of factuur niet mogelijk en dient te allen tijde direct afgerekend te worden.

Per tafel presenteren wij één nota, apart afrekenen is alleen mogelijk in gelijke delen.
Dit doen we om lange wachttijden, verwarring en misverstanden bij de kassa te voorkomen.

Annuleren is kosteloos dit is mogelijk tot 24 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show, zijn wij genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

Bij groepen boven de 10 personen is annulering mogelijk tot 7 dagen voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show zijn wij genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

Binnen 7 dagen voor aankomst mag er max 10% van het aantal personen worden gewijzigd of geannuleerd.

Indien u een tafelvoorkeur heeft opgegeven zullen wij ons uiterste best doen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar helaas kunnen wij uw voorkeur niet garanderen.

Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk (per e-mail) te worden doorgegeven

Direct reserveren?

Reserveer gemakkelijk online of neem contact met ons op

Reserveren
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram